Disclamer

Disclamer
Geelzucht.be: Voorbehoud bij medische informatie

Opgelet deze tekst op Geelzucht.be is louter informatief en met alle zorgvuldigheid samengesteld. Voor ons is het de bedoeling nuttige informatie beschikbaar te stellen in het kader van gezond en veilig leven.

Geelzucht.be geeft geen medisch advies. Ook stellen wij geen diagnose en geven geen professioneel advies, wij raden de gebruiker van deze site aan in geval van twijfel een een dokter, geneesheer of specialist te raadplegen. De teksten op deze site zijn meningen die niet voor iedereen van toepassing en geschikt zijn.

De informatie kan onjuist of onvolledig zijn.
Er kunnen onder medisch deskundigen nieuwe feiten en inzichten bekend zijn die in deze artikelen niet voorkomen.
Beschouw de artikelen in geelzucht.eu (of die van internet in het algemeen) nooit als enige of als zonder meer gezaghebbende bron van informatie over gezondheid en ziekte.

De artikelen in Geelzucht.be zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts.
Diepgaande medische kennis kan vanaf een bepaald niveau niet op een begrijpelijke manier worden overgebracht aan een breed lezerspubliek. De teksten kunnen u wellicht enige algemene kennis en begrip bieden, maar zij kunnen en mogen niet leiden tot een diagnose of zelf ingezette behandeling van – of verbandhoudend met – uw persoonlijke klachten of omstandigheden. Daarvoor moet u zich wenden tot uw behandelend arts.

Experimenteer niet met geneesmiddelen.
Neem nooit op eigen initiatief geneesmiddelen tot u zonder dat die zijn voorgeschreven door een erkende arts of aanbevolen zijn door een apotheker, afgezien van medicijnen die zijn toegelaten voor zelfmedicatie. Verander ook nooit zelf de dosering van aan u voorgeschreven medicijnen. Vraag hiervoor advies bij een apotheek of arts.

De eigenaar van deze website kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website.

Geef een reactie